Stel je eigen tas samen

tas op maat

Een tas is erg persoonlijk, alleen al de schouder waarover je het hengsel van de tas draagt, is van invloed op de sluitrichting van de rits. Daarom werk ik niet met voorraden, maar maak ik elke tas op persoonlijke bestelling. Ieder model kan naar jouw smaak worden samen gesteld. Zo ontvang je altijd je eigen unieke tas.

Mocht je de perfecte match toch niet kunnen vinden, niet getreurd! Er is altijd de mogelijkheid om samen de tas die jij zoekt, te ontwerpen.

Geef jouw tas een persoonlijke touch
Je hoeft geen ontwerper te zijn om je eigen mooie en unieke tas samen te stellen. Volg de 4 eenvoudige stappen en je bent slechts een paar muisklikken verwijderd van jouw eigen persoonlijke tas:

Stap 1: Kies je model tas
Stap 2: Kies de kleur van de tas
Stap 3: Geef aan over welke schouder je het hengsel van de tas draagt, dit is namelijk bepalend voor de sluitrichting van de rits.
Stap 4: Kies de voeringstof

Zodra je de bestelling hebt geplaatst, ga ik voor je aan de slag en ontvang je binnen 4 weken jouw originele tas thuis. Als je graag mijn atelier wilt zien en de tas in Amsterdam wilt ophalen is dit natuurlijk ook mogelijk.

Mocht je niet kunnen kiezen en de modellen graag vooraf in het echt willen bewonderen, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie in mijn atelier en help ik je graag bij het keuzeproces. Je bent ook van harte welkom om deel te nemen aan mijn Tassenclinic.