Disclaimer

Hoewel Saskia Thomson Handmade Design de inhoud op www.saskiathomson.nl met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze inhoud zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, sluit Saskia Thomson Handmade Design elke aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud op www.saskiathomson.nl uit. Aan de inhoud op www.saskiathomson.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

De inhoud op www.saskiathomson.nl wordt geregeld aangevuld en bijgewerkt. Eventuele wijzigingen kunnen zonder nadere aankondiging op ieder moment door Saskia Thomson Handmade Design worden aangebracht.

Saskia Thomson Handmade Design is niet aansprakelijk voor technische fouten of omissies, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van www.saskiathomson.nl.

Saskia Thomson Handmade Design is niet verantwoordelijk voor informatie en/of beeldmateriaal over Saskia Thomson Handmade Design dat door derden extern geplaatst is. Daarnaast is Saskia Thomson Handmade Design niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar www.saskiathomson.nl vanaf externe websites.