Bestellen en betalen

Bestellen
Het bestellen, betalen en verzenden gaat altijd veilig. Je gegevens zullen strikt vertrouwelijk behandeld worden en niet aan derden worden verstrekt of verkocht worden. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden om je bestelling te verwerken en voor de verzending van de door jou bestelde product(en).

Samenstellen van je eigen tas
Het bestellen van je tas gaat heel eenvoudig. Kies je favoriete model en kleur, en doorloop vervolgens de keuze mogelijkheden die bij het model staan vermeld. Met een paar muisklikken stel je zo je ideale tas samen.

Mocht je het lastig vinden om online je tas samen te stellen, dan ben je van harte welkom in mijn atelier in Amsterdam en help ik je graag bij het keuzeproces. Stuur me een berichtje en we plannen een afspraak.

Nadat je jouw favoriete model hebt gekozen, alle vervolgstappen hebt doorlopen en jouw ideale tas hebt samengesteld, ontvang je een bevestiging van je bestelling. Zodra ik je betaling heb ontvangen, ga ik voor je aan de slag.

De door jouw samengestelde tas wordt persoonlijk door mij voor jou gemaakt. Dit gaat gepaard met veel aandacht, zorg en liefde wat tijd nodig heeft. Je ontvangt je tas zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 4 weken.

Betalen
Op naar de kassa! Ik doe er alles aan om het afrekenen voor jou zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. Mijn website is natuurlijk SSL beveiligd. In het bestelproces kun je aangeven welke betaalopties je voorkeur heeft.

Je kunt op mijn webshop met de volgende opties betalen:

iDEAL
Via iDEAL kun je veilig en direct betalen via je eigen bank. Binnen Nederland is iDEAL de nummer één in online bankbetalingen.

Overschrijven
Zelf het bedrag overmaken naar IBAN NL39KNAB0256808449 t.n.v. Saskia Thomson Handmade Design o.v.v. het bestelnummer.

Betaling geaccepteerd
Zodra ik je betaling heb ontvangen, ga ik voor je aan de slag zodat je bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt.